TeToVaRi.ch
Mir se keni ardhur te
Copyright © 2018 by TeToVaRi ®
Die WebSeite wird vom SERVER TeToVaRi.ch ® verwaltet.
Jeta, megjithate eshte me e mir Ndoshta Zoti ka dashur ti takojme disa njerez te gabuar para se ta takojm ate te vertetin
Ah moj jet, Une Qaj e ti Qesh, Mu gjumi nuk em zen, e Ti i Qet po Flen. Dashuria Qenka Arme Qe Te Vret Pa Krisme
Poezija nga TeToVaRi Pse oj vdekje askush ste don pse gjithkush tye te debon eja tek un me mall te pres mos shko tek aj qe nuk don te vdes aj qe nuk don te vdes lere te jetoj eja tek uen me mall po te kerkoj edhe pse do kish vdekur do isha krenre do te them lamtumiroj bot "TRADHETARE"
MENU

Pershendetje dhe Urime

Live me ju Dj-TeToVaRi

Pershendetje dhe Urime vetem te RaDioTeToVaRi

Jeni te mir se Ardhur

RaDioTeToVaRi
Kliko ketu!
Kliko ketu! Kliko ketu!
IP Adressa Juaj...

Herzlich Willkommen

Herzlich Willkommen

Copyright © 2018 by TeToVaRi ®
TeToVaRi.ch
Mir se keni ardhur te
Ah moj jet, Une Qaj e ti Qesh, Mu gjumi nuk em zen, e Ti i Qet po Flen. Dashuria Qenka Arme Qe Te Vret Pa Krisme
Jeta, megjithate eshte me e mir Ndoshta Zoti ka dashur ti takojme disa njerez te gabuar para se ta takojm ate te vertetin
MENU

Pershendetje dhe Urime

Live me ju Dj-TeToVaRi

Pershendetje dhe Urime vetem te RaDioTeToVaRi

Jeni te mir se Ardhur

RaDioTeToVaRi
Kliko ketu!
Poezija nga TeToVaRi Pse oj vdekje askush ste don pse gjithkush tye te debon eja tek un me mall te pres mos shko tek aj qe nuk don te vdes aj qe nuk don te vdes lere te jetoj eja tek uen me mall po te kerkoj edhe pse do kish vdekur do isha krenre do te them lamtumiroj bot "TRADHETARE"
Kliko ketu! Kliko ketu!
Die WebSeite wird vom SERVER TeToVaRi.ch ® verwaltet.